immobiliàries en xarxa

Vol vendre o llogar la seva propietat d’una forma més ràpida i professional? Immobiliàries en xarxa és una associació de agents immobiliaris que s’han unit per tal de donar un millor servei al client. Una associació que aglutina a agents independents, amb garantia de qualitat i transparència, compromesos amb la seva professió, i que pretén prestar un servei amb un segell de qualitat, i molt proper.

El món immobiliari és cada vegada més complexa, i en aquest marc és imprescindible que els agents immobiliaris treballin en xarxa, per tal de poder oferir un millor servei, proper i de completa confiança, alhora que el màxim de professional, i especialment puguin compartir mandats de venda, amb la finalitat que el client no hagi de perdre el temps ni la paciència de donar la venda o lloguer de la seva propietat a varies immobiliàries, sinó que donant confiança a una de les immobiliàries en xarxa, el seu immoble serà compartit per tots els membres fent-ne una màxima difusió amb completa transparència, tot accelerant el procés de venda o lloguer. Ser membre de immobiliàries en xarxa és un segell de qualitat i de màxima professionalitat, pensat per aquells agents independents que treballen des de la honestedat, amb màxim rigor i respecte pels codis d’actuació professionals.

Per això, si ets propietari, no ho dubtis, apropa’t a immobiliàries en xarxa i veuràs com treballem. I si ets comprador o llogater, truca al agent que tinguis més a prop, i ell estarà encantat de poder-te ajudar.

Immobiliàries en xarxa

Vols formar part del nostre grup?